10 de gener 2018

Recollida solidària de TAPS

Benvolguts pares i mares de l’escola Pau Romeva:
Ara que comença el segon trimestre us volem recordar que seguim fent la recollida de taps de plàstic des de l’escola per a col·laborar amb la fundació GAEM contra l’esclerosi múltiple.

Aquesta recollida selectiva ha tingut un gran èxit d'ençà que la varem començar i voldríem seguir engrescant als nostres nens a continuar-la amb el mateix volum de taps o aconseguir un encara de superior.
Recordeu que la recollida de taps té, a més d’una finalitat ecològica, en té una de solidària ja que els beneficis obtinguts de la recollida amb de taps van directament a la recerca i estudis contra l’esclerosi múltiple que fa la fundació.

Per aquest motiu hem d’aconseguir que cap tap marxi al contenidor equivocat!!! Quan en tingueu uns quants acumulats els podeu donar als vostres fills per a que els llencin als dos contenidors que tenim a l’escola al hall, tot just sota la cartellera verda. Un cop cada dos mesos venen de la fundació a recollir-los i quants més sacs en tinguem... millor!

Agraïm la vostra col·laboració i l’aprenentatge que estan fent els vostres fills en matèria de reciclatge i de solidaritat tirant endavant aquest projecte.