28 de gener 2021

ExpressaArt: Els Cubs

El projecte està concebut com un conjunt de propostes didàctiques per realitzar a l'aula amb l'ajuda d'una sèrie de materials (objectes tridimensionals, imatges i textos) guardats en una caixa (disponible a través dels Serveis Educatius i els Centres de Recursos Pedagògics). 




El principal objectiu és que tant els alumnes com els mestres gaudeixin de les obres i puguin establir un diàleg partint de la pròpia experiència i estimulant el respecte i l'interès per l'art com a mitjà d'expressió, joc, representació i experimentació. Aquest projecte permet plantejar algunes qüestions sobre l'art contemporani lligades amb les obres que formen part de la Col·lecció MACBA. 
Les activitats estan organitzades en tres blocs que tracten aspectes diferents, relacionats amb el potencial d'objectes i materials, així com amb qüestions de composició. Aquest projecte incideix en la idea que l'art és un mitjà d'expressió, joc, experimentació, formalització i representació, que ofereix unes possibilitats gairebé infinites per a formalitzar idees, sentiments, opinions i emocions, i pot utilitzar els materials, objectes i procediments més variats Nosaltres hem realitzat les propostes plantejades en aquesta activitat, i vam començar per l’activitat 1: Cubs. 

Fer clic a l'enllaç per veure totes les fotos: