02 de juny 2021

Ha començat la mudança!

Estem molt emocionats i amb moltes ganes d'estrenar el mobiliari nou! 
Aquestes fotos mostren un moment molt important del curs a l'escola Pau Romeva, el canvi de mobiliari a la classe. Aquest canvi en el mobiliari es fa a tot Infantil, començant en un primer moment per les classes de P-3 i P-4, i s'esdevé gràcies a l'aposta que fa l'equip d'Educació Infantil de l'escola a través del Consorci d'Educació de Barcelona, a l'hora d'impulsar la transformació de la línia pedagògica a les escoles a mitjançant del nou mobiliari, tot afavorint un ambient més motivador idoni per a construir l'aprenentatge. 
La mudança la vivim com un moment extraordinari. Moment de gran impacte i felicitat a on el canvi afavoreix dinàmiques de treball en equip i de creixement personal. Desmuntem la classe, i empaquetem tot el material possible, despenjant tots els treballs de les parets, la cartellera del temps, dels dies de la setmana, els plafons dels grups de racons, dels grups de desdoblament; jocs, caixes dels tresors del bosc, llibres del bosc..., 
Ho guardem tot dins de grans caixes. Muntant les caixes, precintant-les i escrivint el que hi ha a dins, i traiem les caixes fora de la classe per tal de buidar-la i deixar-la llesta per a la seva transformació. 
Tota una aventura, tota una mudança!

Fer clic a l'enllaç per veure totes les fotos: