27 d’abril 2008

Les colònies a "El Xaloc"

Aquesta setmana, les nenes i els nens de P5 hem anat de colònies. Ens ho hem passat genial i tot ha anat molt i molt bé.
Acompanyats per l'Elena, la Raquel, l'Anabel, la Noemí, l'Eva i la Sandra, hem passat tres dies a la casa de colònies El Xaloc.
En arribar, vam trobar tots els monitors que ens esperàven i ens van ajudar a instal·lar-nos; el Derek, l'Anna i el Gerard han estat qui ens han acompanyat al llarg d'aquests tres dies. El tema central de les diferents activitats ha estat "Les llegendes i els contes del Bages". Hem escoltat contes com el del Compte de Manganell, el Bandoler Capa Blanca o les Dames d'aigua, hem buscat la clau del bagul dels sonnis, hem seguit les pistes deixades pel Capa Blanca per descobrir el seu amagatall i els seus tresors, hem pintat samarretes, hem buscat herbes ramaieres i hem fet punts de llibre... Hem compartit grans habitacions, hem esmorzat, dinat i sopat tots junts, hem jugat a l'aire lliure envoltats de natura, hem fet excursions... I l'última nit: una gran festa a la discoteca!
I com podeu imaginar, ha estat una gran experiència per a tots nosaltres! Segur que l'any que vé repetim!!!!